Miep Timmers

In memoriam – Miep Timmers

Op 8 februari 2020 is, heel onverwacht, Miep Timmers overleden op 88 jarige leeftijd.

Miep was een vriendelijke dame, welliswaar op leeftijd maar met een nog jeugdige lach en vrolijkheid. Vrijwel iedere zaterdag was zij te vinden op de manege, achter de bar. Daar heeft ze menig (jeugd) ruiter voorzien van een hapje en een drankje. Een glaasje fris, soms wel heel royal ingeschonken in plaats van een flesje uit de ijskast. In de dagen van de losse snoepjes verdwenen daar ook nog wel eens wat handjes onder de toonbank om met zoetigheid gevuld te worden. Niet daarmee, maar met haar innemende persoonlijkheid is Miep voor vele mensen een extra tante, moeder of oma geweest.

Ook is Miep door de jaren heen een vaste gast geweest op de BBQ en bij het Nieuwsjaarsfeest. Ze kon ook echt genieten van de verkleedpartijen bij de Pas de Deux en andere optredens. De afgelopen ronde in 2020 was daarop geen uitzondering.
Het is dan ook een raar en naar idee dat Miep er niet meer is.

Miep heeft een mooi en waardig afscheid gekregen met paarden. Marlo en Castillo hebben haar begeleid naar haar laatste rustplaats, die was verhuld onder een enorme bloemenzee. Daaruit blijkt maar hoezeer Miep, al jaren niet meer te paard, nog een onderdeel was van de “Wittebrug-familie”.

Lieve Miep, we zullen je missen!

Victorine